Alleujament Dolor Articular

La teràpia amb làser és l’ús de longituds d’ona de llum específiques per al tractament muscular dolorós i debilitant, os i teixit connectiu.

L’energia de llum entra a les cèl·lules danyades i estimula l’activitat inter-cel·lular.

En produir una immediata vasodilatació i activació del drenatge limfàtic s’aconsegueix l’efecte antiinflamatori. També millora l’activitat vascular en augmentar la formació de nous capil·lars al teixit danyat.

Els fotons de la llum làser penetren profundament i estimulen el desenvolupament de fibroblasts que creen col·lagen, essencial per a reparar les lesions dels teixits.

Sobre les cèl·lules nervioses el làser disminueix la seva sensibilitat i bloqueja la transmissió del dolor al cervell. Això és una cosa que es pot constatar fàcilment al llarg de la durada del tractament arribant a notar com desapareix la simptomatologia dolorosa millorant la funcionalitat de la zona afectada.

La teràpia amb làser és un tractament indolor que sol durar diversos minuts. Els pacients poden experimentar una sensació còmoda en el punt d’aplicació.

La majoria dels pacients veuen resultats positius en uns pocs tractaments. La inflor en el lloc de la lesió i el dolor en general es redueix en gran mesura i es produeix un ràpid alleugeriment del dolor. Les condicions cròniques es poden controlar amb els tractaments regulars.